Közel a cél, már csak egy nagy hajrá kell!

Megosztás

Kedves olvasóink ismét szeretnénk tájékoztatni önöket arról, hogyan áll az adománygyűjtésünk. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan ápoljuk és tartsuk a kapcsolatot önökkel, hiszen munkánknak és működésünknek másképp nélkül nincs értelme.

Szerencsére ismét jó hírekről számolhatunk be. A mai napon az adományok összege az adjukössze.hu felületén átlépte a 900 ezer forintot, ami azt jelenti, hogy már nagyon közel vagyunk a kitűzött célhoz, 1 millió forint összegyűjtéséhez, már csak kevesebb, mint 100 ezer forint hiányzik.

Mi hiszünk benne, hogy egy nagy hajrával, az elkövetkező néhány napban sikerül elérni ezt az összeget és útnak indíthatjuk utazó riporterünket, hogy a megye minden szegletéből elhozza a legérdekesebb és legizgalmasabb híreket, eseményeket.

Kérjük amennyiben még nem tették és lehetőségük van rá, segítsenek adományukkal a még hiányzó  körülbelül 100 ezer forint összegyűjtésében.
Azért is nagyon hálásak vagyunk, ha Facebook oldalukon megosztják, vagy ismerőseiknek továbbküldik az adományozói felületet.
https://borsod24.hu/adomany/

Köszönjük segítségüket és ígérjük, hogy ahogyan eddig, úgy ezután is mindentől függetlenül, kizárólag önökért fogunk dolgozni, hogy hiteles és valós képet mutassunk be a megye helyzetéről.

Kapcsolódó cikkek