Bántalmazta volt felesége udvarlóját a borsodi férfi

Megosztás

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 35 éves férfi ellen súlyos testi sértés bűntette miatt. Az elkövető hajnalban kiabálásra és zajokra ébredve kiment az udvarra, ahová a volt felesége már hamarabb leért, és az ingatlanra bejött ittas állapotú férfit el akarta küldeni, aki a nőt megütötte. A vádlott ekkor a férfit elkezdte ütlegelni, a bántalmazásnak a szomszéd közbeavatkozása vetett véget.

A vádirat szerint a férfi 2021. augusztus elején, hajnalban a volt feleségével együtt putnoki családi házában aludt, amikor kiabálásra és zörejekre ébredt. Felöltözött, hogy kimegy az udvarra és megnézi, hogy ki kiabál. A volt felesége azonban kiszólt az ablakon az udvaron tartózkodó ittas férfinak – akivel egyébként szerelmi viszonyt folytatott –, hogy menjen el, mert a volt férje itthon van és le fog menni.

A nő sietett, hogy megelőzze a vádlottat és kiment az udvarra, felszólította újból udvarlóját, hogy távozzon. A férfi viszont arcon ütötte, amitől a nő földre esett. Ekkorra lépett ki a házból a vádlott, odament a férfihoz, szidalmazva megkérdezte, hogy mit keres ott, majd ököllel megütötte. Az ütéstől a férfi a földre zuhant, a vádlott viszont nem fejezte be a bántalmazását, hanem tovább ütlegelte, a tettlegességnek a szomszéd közbelépése vetett véget.

A sértett férfi a bántalmazás következtében többszörös zúzódásos sérüléseket, illetőleg metszőfogak törését, valamint 8 napon túl gyógyuló bordatörést szenvedett el.

Az ügyészség a büntetlen előéletű elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek