Várkonyi Andrea viharos gyorsasággal gazdagszik, cége leginkább saját férjétől kap megrendeléseket

Megosztás

Nem okoz meglepetést senkinek, hogy Mészáros Lőrinc újdonsült felesége már az egyre inkább gazdagodók táborát gyarapítja. Cége mesés profitot termel, a végeredmény szempontjából pedig az sem zavarja őt, hogy a megrendelések szinte mindegyikét férje, Mészáros Lőrinc vállalataitól kapja. Mert megtehetik. Mekkora lenne a szerelem, ha szegények lennének?

Egy évvel ezelőtt ment feleségül az Alcsúti Arborétumban Mészáros Lőrinchez Várkonyi Andrea – írja a Blikk.

A televíziós férje mellett nemcsak a boldogságot találta meg, hanem az ország egyik legbefolyásosabb üzletasszonya is lett. A Tények egykori műsorvezetője még Mészárossal való megismerkedése előtt belekóstolt az üzleti életbe, szüleivel közös egészségügyi szolgáltató cége máig jól prosperál, múlt évben is 2,7 millió forint nyereséget termelt. A nagy sikerek azonban egyértelműen a milliárdos üzletemberrel való megismerkedése után köszöntöttek be az életébe. Reklámcége, a 2020-ban alapított Whitedog Média Kft. valósággal szárnyal. Már az első négy hónapban 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el, amelyből többségi tulajdonosként Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott. Bár az mfor.hu cikke szerint a cégnek jóformán csak Mészáros ad megbízást, így is szépen halad előre, hiszen Várkonyi idén már 300 millió forintos osztalékot vehetett ki.

Andrea emellett kurátorként is tevékenykedik az Alapítvány az innovatív oktatásért nevezetű szervezetben. Tavaly nyáron pedig férjével közös céget is alapítottak, a saját tulajdonú ingatlanok adásvételével és bérbeadásával foglalkozó Ekho Belvedere Kft.-t, amely az interneten elérhető Opten nyilvántartása szerint veszteséges. Aggodalomra azért nincs ok, A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány becslései szerint a listavezető Mészáros Lőrinc vagyona így is növekedett az elmúlt évben 455 milliárdról 480 milliárd forintra.

Az egykori tévés tavaly novemberben egykori munkahelye, a TV2 igazgatósági tagja lett. Munkája pedig igen eredményesnek bizonyul, hiszen a vállalat 49 milliárd forint nyereséget termelt 2021-ben. Andrea nemrég egy interjúban elmondta, sikereiért keményen megdolgozik.

– Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére. Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok – mondta hot!-nak nemrég Várkonyi, aki arról is mesélt, hogy első házassági évfordulójukra romantikus meglepetéssel készül férje.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Related posts