Néhány órával a férje és lánya halálos autóbalesete után szült egy szerencsi nő

Megosztás

Újabb részletek derültek a két nappal ezelőtti, öt halálos áldozatot követelő borsodi közúti balesetről a Blikk jóvoltából. A balesetben, amelyről mi is beszámoltunk, az egyik autó a megengedett sebességnél jóval gyorsabban haladva átsodródott a szemközti sávba. A feltehetően szabályosan közlekedő kocsiban négyen utaztak, az egyik férfi miskolci kórházban lévő várandós feleségétől tartottak Szerencs felé.

A balesetben a két autó minden utasa életét vesztette, köztük a terhes nő férje és 13 éves lánya is. Az édesanyát hajnali háromkor telefonon értesítették a rendőrök, majd pár órával később, fél hétkor császármetszéssel megszülte második gyermekét. A Blikk rokonok beszámolójára hivatkozva azt írta, a nő ezután nyugtatót kapott és még nem teljesen fogta fel a történteket.

A gyanú szerint a frontális ütközést okozó 46 éves férfi egyedül utazott és nem viselt biztonsági övet, a lap információi szerint a rendőrség vizsgálja, hogy a baleset előtt fogyasztott-e alkoholt, illetve volt-e öngyilkossági szándéka.

via hvg.hu; Fotó: Szerencsi Hirek

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek