A szalagátvágás pillanatában azonnal le is szakadt egy híd – videó

Megosztás

Gyorsan a szalagátvágó hivatalos emberek arcára fagyott a mosoly. A Kongóban történt esetnél egyébként egy kis hídról beszélünk, nem nagy magasságról és kis patakról, amin átível. De itt valaki megint nagyot hibázott.

A szalagátvágást kaotikus pillanatok követték.

Összedőlt egy gyaloghíd a Kongói Demokratikus Köztársaságban éppen akkor, amikor felavatták. Az átkelőt a tervek szerint szalagátvágással adták volna át, ám az ünnepélyes pillanatban összeroskadt.

Az esetről videó is készült, amelyen látszik, hogy a ceremóniára összegyűlt illetékesek őszintén kétségbe estek, amikor megroppant alattuk a szerkezet.

Al Jazeera English on Twitter: “This is the moment a bridge collapsed whilst being opened by officials in the Democratic Republic of Congo ⤵️ pic.twitter.com/5ej5U9WC3V / Twitter”

This is the moment a bridge collapsed whilst being opened by officials in the Democratic Republic of Congo ⤵️ pic.twitter.com/5ej5U9WC3V

Ezen a helyen azért lenne szükség egy erős, tartós hídra, mert a környékbelieknek gyakran át kell kelniük a folyón, az esős hónapokban azonban az áradások rendszerint elmossák a hevenyészett átkelőket. Úgy érezhetjük, hogy az erős, tartós híd megoldása nem sikerült. (A borítókép illusztráció)

(Khaama.com)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek