“Ami az egyik embernek szemét és kidobja a négysávos út kellős közepére a biztos halálba, az a másik embernek egy kincs”

Megosztás

Néhány napja Miskolcon, a József Attila úti Auchannál, a négysávos út közepén talált rá egy arra járó állatbarát egy alig pár hetes macskakölyökbe.

Mivel ő nem tudta befogadni véglegesen, az interneten adott fel egy gazdikereső hirdetést, sőt, még azt is vállalta, hogy az oltási és ivartalanítási költségeket is állja, ha sikerül felelősségteljes gazdit találni a csöppségnek.

A cica hősének nem kellett sokat várnia, ugyanis hamar jelentkeztek, akik vállalták, hogy otthont adnak a cicának. Nem is akárhonnan, ugyanis a Miskolcon kidobott kismacsek Cegléden talált új otthonra. Ahogy a cica megmentője fogalmazott:

Milyen különbség van ember és EMBER között. Ami az egyik embernek szemét és kidobja a négysávos út kellős közepére a biztos halálba, az a másik EMBERnek egy kincs , amiért képes Ceglédről Miskolcig utazni és az ágyában párnák közt altatni. Köszönöm , hogy vannak még jó EMBERek

Ha ön egy magárahagyott, halálra ítélt állatot lát az utcán mindenképp segítsen rajta. Ha nem is tudja vállalni, hogy akár ideiglenesen is, de gondját viseli, hívhatja például a Miskolci Állatsegítő Alapítványt is a 30/232-18-90-es telefonszámon!

Kapcsolódó cikkek