Otthon továbbra is hibátlan Barcika – újabb győzelmet aratott a csapat

Megosztás

Tegnap már az ötödik fordulót rendezték a Merkantil Bank Liga 2022/2023-as sorozatában, amikor is a Kolorcity Kazincbarcika SC a szintén NB2-es újonc HR-Rent Kozármisleny csapatát fogadta a Kolorcity Arénában. A mérkőzést megelőzően és azt követően is a tabella második helyén álló Barcika a találkozón egyértelműen törekedett hibátlan hazai mutatójának megőrzésére. Az első félidőben kiegyeníltett játék folyt a Kolorcity Aréna gyepszőnyegén és helyzete is bőven adódott mindkét csapatnak, azonban ezeket nem sikerült kihasználniuk. A második játékrészben a vendégek kezdtek jobban, majd a cseréket követően a Barcika játéka is jelentősen feljavult, ennek meg is lett az eredménye a nyolcvankilencedik percben, amikor is Pálinkás Gergő adott jó labdát a csereként beálló Ádám Ferencnek, aki meg is szerezte a találkozó egyetlen gólját ezzel egyúttal pedig az újabb három pontot csapatunknak.

Varga Attila értékelése:

” Nagyon nehéz sorozatunk volt a héten, de a mai nap kifejezetten jól sikerült, extrán védekeztünk egy nagyon jól játszó csapat ellen. Nagyon örülök, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk, mert nagyon akartuk ezt a győzelmet és örülök, hogy végig higgadtak tudtunk maradni. Kemény mérkőzés volt, ez az elmúlt három mérkőzés azt hiszem egy nagyon nagy magabiztosságot ad a csapatnak az elkövetkezendő időszakra, illetve a vasárnapi borsodi rangadóra. Szívből szeretnék gratulálni a csapatomnak, hiszen tisztességesen túlteljesítettük eddig a tervet, de a játékosok remek munkája miatt sikerülhetett ez és nagyon boldog vagyok, hogy így zártuk ezt a kemény hetet.”

Tóth László nyilatkozata:

” Sajnos kikaptunk, nem erre számítottunk és nem így utaztunk ide, de azt kell mondanom, hogy megérdemelten tartotta itthon a három pontot a Kazincbarcika. Fájó, hogy ennek sorsa a nyolcvankilencedik percben egy ilyen egyéni hibát követően dőlt el, mert addig itt is, ott is voltak helyzetek, talán a hazaiaknak valamennyivel több is, de egy kis szerencsével az egy pontot elvihettük volna.”

Forrás: kbsc.hu

Kapcsolódó cikkek