A Tiborcz István érdekeltségébe tartozó kastélyban bulizhatott a Sziget-fellépése után Justin Bieber

Megosztás

Az idei fesztivál legnagyobb nevű fellépője a koncertje után a turai kastélyban afterezett, méghozzá Pókembernek öltözve.

A Telex szúrta ki, hogy a jelek szerint Justin Bieber a Sziget Fesztiválon tartott péntek esti koncertje után a turai kastélyban folytatta a bulit. Az Instagramjára feltöltött fotók közül az egyiken a bárpult például megszólalásig hasonlít arra, ami a kastélyszálló Facebook-oldalán is látható. De nem is csak a bárpult hasonlít nagyon, hanem az egész helyiség: a tapéta a falon, a padló mintája és minden egyéb.

Bieber Pókembernek öltözve bulizott és énekelt, és vele tartottak session zeneszei is, akikkel a Szigeten lépett fel. A fotók alapján elég jól érezhették magukat.

A turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – egyébként Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz. A kastélyszálló 2020 nyarán nyitott meg, s ahogy a Telex írja, veszteségesen működik.

Forrás: Telex.hu; Fotó: Justin Bieber Instagram/Rory Kramer

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek