Márki-Zay állítja: lehallgatták az ellenzék főhadiszállását

Megosztás

A korábbi közös miniszterelnök-jelölt elmondta: a kamerákról kiderült, hogy hangot is vesznek.

Hangrögzítés nyomait találták meg az ellenzék főhadiszállásán – közölte Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában, amelyet a HVG szelézett. Az egykori ellenzéki miniszterelnök-jelölt azon a ponton jelentette ezt ki, amikor a műsorvezető megkérdezte: mit szól a Szabad Európa Rádió azon értesüléséhez, miszerint Rogán Antaléknak vannak emberei az ellenzékben.

“Ezt tudjuk, sőt, most, amikor a volt irodánk informatikai hálózatát lebontó szerelő kollegákkal beszéltünk a héten, akkor kiderült az is, hogy valószínűleg valaki rácsatlakozott a kamerákra, amik biztonsági kameraként szerepeltek az ellenzéki főhadiszállásán, és ha jól értettem az ő szavukból, még hangot is rögzítettek, ami egy biztonsági kameránál nem szokás. Tehát én azt látom, hogy igen, természetesen beépített ügynökökkel, lehallgatásokkal és mindennel a Fidesz ott van az ellenzéken belül is. Ezt láttuk, ezt tapasztaltuk sajnos, és akinek erre szeme, füle van, olvassa a független sajtót, az sajnos erre számos jelet tapasztal”.

Mint fogalmazott, nem fog a feltételezett lehallgatás miatt bíróságra menni, és nem tudja pontosan megmondani azt sem, hogy ki hallgatta le az ellenzéket.

via hvg.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek