DVTK: A feljutás a minimális cél

Megosztás

Szeretne bajnok lenni a Diósgyőr a vasárnap startoló NB2-es idényben, de ha a második hellyel harcolják ki az első osztályú szereplést, azzal is elégedettek lesznek.

Milyen reményekkel és célokkal várja a startot a DVTK? címmel tartottak sajtótájékoztatót pénteken, ahol Bajúsz Endre szakmai vezető és Hegedűs János csapatkapitány tájékoztatta az újságírókat, s amelyről a Minap.hu tudósított. Dragan Vukmir vezetőedző egy haláleset miatt Szerbiába utazott, ezért nem lehetett jelen.

Abban mindenki egyetértett, hogy a DVTK célja csakis a magabiztos feljutás lehet az élvonalba. Még egyszer nem fordulhat az elő, hogy a tabella éléről veszti el a csapat tetemes előnyét.

Hegedűs János úgy fogalmazott, hogy a bajnoki címért hajtanak, de akkor sem lesznek szomorúak, ha a második helyről jutnak fel az NB I-be, de utóbbi a minimális cél.

Bajúsz Endre elmondta, jelentős átalakulás történt a játékoskeretben: 18-an távoztak, tízen érkeztek; a védelemben hiányposztra igazoltak, a középpálya teljesen megújult, a csatárposzton is jóval nagyobb lett a variációs lehetőség. A hazai játékospiac szűkös volt a nyáron.

A szakmai stábban is óriási volt a mozgás. És új a premizálási rendszer, végre teljesítmény alapú a bérezés, a feljutás az alfája és ómegája mindennek. Az biztos, hogy gyors, sokat futó csapat lesz a DVTK. Az ellenfeleket feltérképezték, így a Siófokot is – vasárnap velük játszik idegenben a Diósgyőr.

Forrás: Minap.hu; Fotó: dvtk.eu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek