Az elmúlt hetek balhéi miatt már lemondták Curtis következő koncertjét, mert nem tudják, megjelenne-e

Megosztás

Először Majkát hagyta cserben és minden előzetes értesítés nélkül nem jelent meg egy koncertjükön. Aztán a páros különvált, Curtis is szólóban folytatta volna, de az elmúlt napokban egy ilyen fellépésére sem érkezett meg. A következőt már a szervező mondta vissza, nem vállalja a kockázatot.

Miután a rapper nem jelent meg Majkával közös koncertjén, és a drogfüggésre való visszaeséséről jelentek meg hírek, ezúttal egy koncertszervező inkább lemondta Curtis már lekötött koncertjét.

Az elmúlt hetek eseményei miatt féltünk attól, hogy bármilyen okból kifolyóan nem vállalja a fellépést.

Ezzel indokolta a szombati, dabasi Curtis-koncert szervezője, miért fújták le a korábban Majkával közösen koncertező rapper fellépését. Curtis helyett az AK26 ad koncertet, pedig Curtis lett volna a dabasi Sör és Gasztro Napok szombati fő fellépője.

A drogfüggéséről tavaly beszámoló, majd a hírek szerint abból kigyógyuló Curtis másfél héttel ezelőtt nem jelent meg a Majkával közös koncertjén, ami után a rapper duó tagjai úgy döntöttek, tizenkét év után külön utakon folytatják. Miután Curtis azt nyilatkozta, a „visszaesés” szó nem fedi a jelenlegi, a korábbinál jobb helyzetet, önálló fellépéseket jelentett be, de ezek közül a másodikon, Monorierdőn nem jelent meg.

„Monorierdő után nem mertünk kockáztatni” – nyilatkozta most a dabasi rendezvényt szervező Samafest egyik munkatársa a Blikknek. „A rendezvény nem ingyenes, a különböző koncertekre külön jegyeket kell venni, ezért úgy gondoltuk, hogy kockázatos lenne vállalni Curtist, hiszen biztosan lettek volna olyanok, akik kifejezetten rá lettek volna kíváncsiak. Nem akartunk gyors megoldásokat keresni, ez így biztonságos. Curtis szerencsére megértő volt.”

Curtis az Instagramon úgy kommentálta az ügyet: „Nem az én hibámból nem lesz a dabasi buli megtartva! Mielőtt menne a kavarás! A szervezők nem akarták velem megtartani a bulit!” (Hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek