Ciki: saját szóvivőjéből csinált hülyét a kormány a rezsicsökkentés szétverésével – videó

Megosztás

Szentkirályi Alexandra a múlt vasárnap még gúnyos és pökhendi videóval jelentkezett a közösségi médiában, ahol azokon az ellenzéki politikusokon élcelődött, akik energiatakarékosságra kérték volna a lakosságot. Aztán a Fidesz hirtelen bejelentette szerdán a rezsicsökkentés brutális megvágását. Tényleg senki nem szólt Szentkirályinak, hogy ezt most ne?

Olyan tempóban vezeti be megszorító intézkedéseit a kormány, hogy saját beszélő fejeinek és kommunikátorainak sincs ideje szájába rágni, mi is az aktuális irány.

Szentkirályi Alexandra, aki elvileg nem egy harmadvonalas megafonos gyakornok, hanem a kétharmados kormány hivatalos szóvivője, vasárnap még gúnyosan és mosolyogva tiktokozott arról, hogy a balga baloldal arra kérne téged: fűts kevesebbet, okosabban a télen, így spórolj az energiával. (via 444.hu)

Vajon mikor érkezik Szentkirályitól egy gúnyos videó a 420 forintos euróról, netán a benzinárstopról? Teljes fejetlenség a kormánypártban, mégis még mindig rengetegen szemellenzősen hisznek a saját maguknak is hetente ellentmondó Fidesz-KDNP-nek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek