Új jegyárak mellett új bérletkonstrukció a miskolci fürdőknél, új szolgáltatás az állatkertben

Megosztás

Mivel az elmúlt időszakban szinte minden sokkal többe kerül az üzemeltetést illetően, a Miskolci Fürdők Kft. július 1-től az Ellipsum Élmény és strandfürdőben, a Miskolci Barlangfürdőben és a Selyemréti Strandfürdőben – hasonlóan az ország többi fürdőjéhez – átlagosan 15 százalékkal kénytelen megemelni a belépők és bérletek árait – olvasható a polgármesteri hivatal sajtóközleményében.

Mint írják, ugyanakkor mind a három egységben egy új 5 alkalmas vagy 5 fő belépésére feljogosító kedvezményes bérletkonstrukciót is kialakítottak, melyeknek a bevezetése szintén július 1-től várható.

Hasonló tartalmú közleményt tettek közzé a Miskolci Állatkert kapcsán is, ahol a jelenlegi színvonalon történő üzemeltetéséhez elengedhetetlen a jegyárak módosítása. Viszont július 1-től az éves bérletek ára csökken, amivel arra kívánja ösztönözni látogatóit az önkormányzati cég, hogy évente három alkalomnál többször látogassák meg az Állatkertet – akár évszakonként –, ebben az esetben a személyes költségek is csökkenhetnek.

A szolgáltatások díjemelésének átlagos mértéke jelentősen növekszik, azonban ez továbbra sem éri el a hasonló – budakeszi, jászberényi, vagy éppen debreceni állatkertek belépőinek árait.

Egy új szolgáltatást is indít az Állatkert. Az elektromos rolleres csoportos állatkertvezetés – kizárólag iskolai tanulmányi időben – hétköznap délelőttönként indul majd amennyiben az időjárás alkalmas rá. Az iskolai csoportok a szükséges papírok kitöltése, a védőfelszerelés felvétele és a roller üzemeltetés alapjainak elsajátítása után állatkerti dolgozó kíséretével teszik meg a jelenleg burkolt utakon az állatkerti vezetéssel egybekötött foglalkozást.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Related posts