Irányíthatatlanná váló autóval gázoltak el két lányt Miskolcon

Megosztás

Közvetlenül előtte karambolozott két személyautó, az egyik pedig irányíthatatlanul elütötte a két lányt, akiknek esélyük sem volt már reagálni.

Összeütközött két autó pénteken késő este Miskolcon. A karambol a Szeles utca és Arany János térjelzőlámpás kereszteződésében történt, ahol a sárgán villogó lámpák mellett egy Opel Corsa nem adta meg az elsőbbséget a Dodge Calibernek, így a kereszteződésben összeütköztek.

A Dodge Caliber az ütközés következtében a közeli parkolóba csapódott, ahol egy autómentő egy korábbi balesetből ott maradt autót szállított el. A irányíthatatlanná vált autó elől az autómentő még éppen el tudott ugrani, de a mellette álló két lányt elgázolták. Egyiküknek mindkét lába eltört, a másik pedig sokkot kapott. Az autó végül egy parkoló autónak csapódott – írja a Balesetinfo

A beszámoló szerint az Opelt vezető fiatal férfi és a többi utas karcolásokkal megúszta a karambolt, a Dodge sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Related posts