Kellemetlen: miközben az ügyészség “cáfolta” a megfigyelési ügyet, egészen súlyos dolgokat ismert be

Megosztás

Az egész abból indult, hogy az ügyészség igyekezett megcáfolni, hogy Hadházy Ákost törvénytelenül figyelték volna meg. Végül az jön ki a hivatalos állásfoglalásból, hogy végül is meg lehet figyelni képviselőket titokban, csak ez legyen már természetes Magyarországon. Pintér rendőrsége úgy végzi a dolgát, ahogy a Fidesz fütyül. Sajnos.

A részletekről az érintett, Hadházy Ákos számolt be Facebook-oldalán.

“Az ügyészség úgy „cáfolta” a megfigyelési ügyet hogy közben elég súlyos dolgokat beismert a rendőrségről. A „nyomozás” szerint semmi nem történt, csak nyilvános rendezvényen figyeltek meg – többek között – engem, mint mentelmi joggal rendelkező képviselőt. A közlemény szerint a rendőrség csak „a rendezvényeket biztosította” és ott készített fényképeket, videókat. Néhány megjegyzés:
– Ezek szerint az ügyészség sem cáfolja, hogy a BRFK FELDERÍTŐ FŐOSZTÁLYÁNAK FEDETT NYOMOZÓI vegyültek a tömegben és figyelték meg a tüntetőket. Bár a Felderítő Főosztályt azóta lefejezték, semmilyen információm nincs arról, hogy az osztály feladata lett volna a rendezvénybiztosítás, sokkal inkább ilyen nehézfiúk elleni fedett nyomozások:
https://www.police.hu/…/nem-csak-engedely-nelkuli…
– Ezek szerint valóban rendszeresen voltak titkosrendőrök a tömegben és azok feladata képviselők megfigyelése is volt. Ezt az ügyészség nem cáfolja, csak természetesnek veszi. Ezt egyébként nyilván sejtettük, tudtuk. Az viszont kérdéseket vet fel, ha ennyire pitiánerek a fiúk és annyira félnek, hogy még pár száz, vagy ezer fős tüntetésekre is fedett nyomozókat küldenek, akkor nem csinálnak-e más huncutságot is (a Pegazus óta TUDJUK is persze, hogy csinálnak)? Azonban a lényeg pont az: NEM SZABAD TŐLÜK FÉLNI, ŐK FÉLNEK TŐLÜNK!
A túlbuzgó Belügyminisztériumnak viszont zavarában sikerült egy masszívat hazudnia ismét. Néhány napja ugyanis szó szerint ezt nyilatkozták: „országgyűlési képviselőt a rendőrség – így a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya – nem figyelhet meg, tehát nem figyel meg”. Az ügyészség válasza ezt cáfolja: a Felderítő Főosztály titkosrendőrei megfigyeltek képviselőt IS, de szerintük nem volt azzal baj. (Érdekes lenne látni a Felderítő Főosztály korábbi jogköreiről, feladatairól szóló rendelkezést, de az egész főosztályt lefejezték és felszántották a helyét is.) Sajnos nem lenne meglepő, ha a Pegazus botrány cáfolatában is ennyi lenne az igazság.
– Persze ez az ügy is már csak egy gyenge vicc ahhoz a tréfához képest, hogy a titkosszolgálatok felügyelete az új kormányban Rogánhoz került.
– Az egész üggyel kapcsolatban még egyszer kiemelném, ami szerintem a legfontosabb: minden ilyen esetben az egyetlen jó következtetés az, hogy a hatalom fél. Ha azt a téves következtetést vonnánk le, hogy nekünk félnünk kell, akkor csak azt tennénk, amit a hatalom elvár tőlünk…”

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és szabadtéri
Forrás: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek