Tankolás közben akarta sokkolóval ártalmatlanítani a bűnözőt egy rendőr, a benzin viszont berobbant – videó

Megosztás

A motoros férfi elmenekült egy közúti ellenőrzésről, éppen a benzinkútnál érték utol és lerohanták. Az egyik zsaru azonban nem éppen a legjobb módszert alkalmazta, emiatt a benzin berobbant és a férfi testének hatalmas százaléka rendkívül súlyosan megégett.

Még mindig kritikus állapotban van az a 26 éves floridai férfi, akit februárban ügyvédei szavaival élve „élve megfőztek”, amikor motorja tankolása közben lerohanta három rendőr és egyikük sokkolóval akarta ártalmatlanítani. Jean Barreto testének 75 százalékán harmadfokú égési sérülések keletkeztek.

A CBS Miami tudósítása szerint a február 27-i esetről készült biztonsági felvételen látható, hogy az egyik kút közelében lángok csapnak fel közvetlenül azután, hogy a rendőrök odarohannak a férfihoz. A seriff hivatala szerint azért próbálták letartóztatni Barretót, mert egy motorosokból álló csoport tagja volt, akik fegyverrel céloztak a megyében élő emberekre. Elmondásuk alapján Barreto elmenekült egy közúti ellenőrzésről, de a benzinkúton utolérték.

Egy szemtanú hallotta a sokkoló hangját, de a seriff nem erősítette meg, hogy valóban használtak ilyen eszközt. A tűzrendészeti hivatal jelentése szerint azonban „a tűz legvalószínűbb oka az volt, hogy a rendőrök a hivatal által kiadott sokkoló eszközt bevetve elektromos kisülést okoztak”, ami belobbantotta a benzint.

(via 444)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Related posts