Gyógyszerre kért pénzt, majd bántalmazta és kirabolta ismerősét az edelényi fiú

Megosztás

Az edelényi rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalkorút, aki a városban a nyílt utcán bántalmazta egy ismerősét, majd elvette a pénzét.

Az Edelényi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 17 éves helyi fiúval szemben – írja a police.hu.

A gyanúsított 2022. április 21-én 20 óra 30 perc körül hazafelé gyalogolt Edelényben, amikor az egyik utcában utolérte egy felnőtt ismerősét. Ekkor beszélgetésbe elegyedtek, majd a fiú pénzt kért a férfitől azzal az indokkal, hogy gyógyszert akar vásárolni. A sértett nem adott pénzt, hanem azt mondta, hogy menjenek együtt a patikába és majd ő kifizeti.

Ezt a felajánlást fiatalkorú nem fogadta el, hanem bántalmazta a sértettet, majd elvette tőle több 10.000 forintját, amivel elmenekült.

A férfi ekkor bejelentést tett a rendőrségen és mivel csak látásból ismerte a támadóját, ezért személyleírást adott róla, amely alapján a rendőrök keresni kezdték.

A járőrök a rablót éjfél után fogták el, – aki az egyik helyi családi ház kertjében, a fűben bújt el – majd előállítását követően őrizetbe is vették.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek