Miskolcon négy helyen volt bombariadó késő délután, de az ország más városaiban is ugyanez történt

Megosztás

A fővárosban és több vidéki városban, többek között Miskolcon is bombariadós fenyegetés miatt kellett kiüríteni bevásárlóközpontokat és közösségi helyeket. Egyelőre teljes a tanácstalanság, kik állhatnak az összehangoltnak tűnő akciók hátterében.

Miskolcon négy helyen, a két plázában, a Széchenyi utcában lévő MÁV jegypénztárnál és a megyei kórházban volt bombariadó. „A Szinvaparkba és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházba is fenyegető tartalmú üzenet érkezett” – válaszolta a Boon.hu kérdésére Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtósa. „A rendőrség minden körülményt megvizsgál” – emelte ki Dobi Tamás.

Bombariadó van az Arena Mallban, kiküldtek mindenkit, és a rendőrök is megérkeztek – jelentette a helyszínről Benics Márk a 444.hu-nak.

Azóta kiderült, hogy bombariadó miatt zárták le a Pláza környékét Kaposváron, illetve Debrecenben is több helyszínre érkeztek ki a rendőrök bombariadó miatt. A Győr Plázában is bombariadós fenyegetés történt.

A Mammutban is bombariadó van. Kerestük a rendőrséget, hogy mi történik, ha válaszolnak, a cikkünket frissítjük. Frissítés: A rendőrség annyit árult el, hogy Budapesten több bevásárlóközpont és intézmény kapott emailben fenyegetést, közveszéllyel való fenyegetés miatt indítottak nyomozást.

Három héttel ezelőtt is bombariadó miatt kellett kiüríteni több plázát, többek között Budapesten, Szegeden, Pécsen, Debrecenben és Győrben is.

Hétfőn több szerbiai bevásárlóközpont emailcímére érkezett olyan levél, ami szerint az épületben robbanószerkezetet rejtettek el, a szerb rendőrség nemzetközi segítséget kér a hamis bombariadók miatt – írta meg a Szabad Magyar Szó.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek