RTL: Nem hagytuk, hogy Orbán megfélemlítsen minket, maradunk Magyarországon

Megosztás

A negyedik kétharmados Fidesz-többség ellenére sem vonul ki hazánkból az utolsó független, országos lefedettségű csatorna.

Az RTL „az utolsó független televízió Magyarországon, mely részletesen beszámolt az ellenzék választási kampányáról is. Nem hagytuk, hogy Orbán Viktor és kormánya megfélemlítsen minket” – mondta Thomas Rabe a Bertelsmann, azaz a magyar RTL tulajdonosának számító cég vezérigazgatója egy gazdasági újságíróknak tartott hamburgi rendezvényen a Welt tudósítása szerint, amelyről a 444.hu írt.

Rabe szerint Orbán Viktor újraválasztása sem fogja megfélemlíteni a helyi leányvállalatot, amely az egyetlen országos elérésű televíziócsatorna, amelyben nincs befolyása kormányhoz köthető szereplőknek.

„Orbán Viktornak személyesen is elmondtam korábban, hogy azért jöttünk Magyarországra, hogy Magyarországon maradjunk. Azt hiszem, ezt megértette” – mondta Rabe a rendezvényen.

A magyar leányvállalat ráadásul nyereséges a vezérigazgató szerint. Az öt legfontosabb európai piac egyike Németország, Franciaország, Olaszország és Hollandia mellett.

via 444.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek