Újabb botlás, csak egy gól nélküli döntetlen hazai pályán

Megosztás

Bár több és nagyobb helyzetei voltak a DVTK-nak, nem sikerült bevenni a Tiszakécske kapuját.

A Merkantil Bank Liga 32. fordulójában a DVTK hazai pályán játszott a Tiszakécske ellen – írja a Dvtk.eu. Ezen a találkozón debütált a diósgyőri kispadon Dragan Vukmir. Jól kezdtek a Testgyakorlók, mert tíz perc alatt két ziccert is kialakítottak, ami kimaradt. Később kicsit kijött a szorításból a vendégcsapat, de az első félidő utolsó percében újabb kapusbravúrra volt szükségük. A szünet után is a DVTK előtt adódott a legnagyobb helyzet, de ezen a délutánon nem született gól

Merkantil Bank Liga 32. forduló

Diósgyőri VTK – Tiszakécskei LC 0-0

Miskolc, DVTK Stadion, 2153 néző. Játékvezető: Veizer Roland (Horváth Róbert, Szilágyi Norbert).
DVTK: Póser – Eperjesi, Hegedűs J., Szatmári, Keller – Lucas, Oláh B. – Jurek, Molnár G., Németh Má. – Eppel. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Tiszakécske: Holczer – Balázs B., Csáki R., Máté Zs., Uzoma – Erdei C. – Gyurján B., Kosznovszky, Kovács B., Simon M. – Beliczky. Vezetőedző: Visinka Ede.

Csere: Jurek helyett Kocsis D. és Németh Má. helyett Bertus az 57., Gyurján B. helyett Vachtler az 58., Eppel helyett Horváth Z. a 68., Beliczky helyett Kalmár F. a 78., Simon M helyett Farkas A. a 82., Molnár G. helyett Zsolnai R. a 85. percben.
Sárga lap: Jurek az 51., Erdei a 67., Holczer a 88. percben.

MESTERMÉRLEG
Dragan Vukmir:
 – Sajnálom, hogy nem tudunk nyerni ma. Azt lehetett látni, hogy volt egy kis fáradtság a szerdai meccs után, nem voltak frissek a játékosok, és lehet, hogy a váltás is érződött. A meccs elején volt két helyzetünk, amiket be kellett volna lőni. Az ellenfél nem játszani jött, a védekezésüket viszont jól megszervezték. Voltak dolgok, amik jól működtek, pozitívumok, de az ellenfél 16-osnál nem tudtunk megfelelő kényszerítőket alkalmazni. Az előre játék nem igazán tetszett, sok volt a hátra passz, ezen javítani, változtatni kell.
Visinkai Ede: – Azt gondolom, hogy nekünk az egy pont annyit ér, mint Tiszakécske, az egész város. Tudjuk a körülményeket, hogy a DVTK az NB I-be szeretne jutni és mindent megtesznek ezért. A meccs elején megúsztunk két helyzetet, Holczert ki kell emeljem, parádésan védett, neki sokat köszönhetünk. A hazai helyzetek után kiegyenlítettebb lett a játék az első félidőben. A második játékrészben számítottunk arra, hogy a DVTK nyomást gyakorol ránk, és bár nem játszottunk szépen, de annál taktikusabban. A Diósgyőrnek vannak jó játékosai, a középpályán és elől is, de Holczer védéseivel lehoztuk kapott gól nélkül a meccset. Kaput nem nagyon találtunk, de az 1 pont sokat ér a bennmaradásért vívott küzdelemben.  

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek