Súlyos vereséget szenvedett a DVTK, veszélyben a feljutó hely

Megosztás

A Vasas egyre távolabb kerül az élen, de most már hátrafelé kell tekintgetnie a diósgyőrieknek, mert a Szeged és a Kecskemét is lőtávolon belül. Ötgólos zakóval kellett az öltözőbe kullogni a hazaiaknak.

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában az első félidőben háromgólos hátrányba került a DVTK a Szeged ellen. A második félidő elején még két büntetőt értékesítettek a vendégek esélyt sem adva a diósgyőrieknek. Ezzel az eredménnyel a DVTK előnye két pontra csökkent a Szeged előtt.

Merkantil Bank Liga 30. forduló

Diósgyőri VTK – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-5 (0-3)

Miskolc, DVTK Stadion, 2003 néző. Játékvezető: Pillók Ádám (Varga Gábor, Sinkovicz Dániel).
DVTK: Póser – Eperjesi, Szatmári, Bárdos – Polgár, Molnár G., Lucas, Bertus, Keller – Eppel, Könyves. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Szeged: Molnár-Farkas – Ódor, Vári B., Pejović, Kővári – Gajdos, Kovács M., Farkas A., Bencze M., Csoboth – Horváth K.. Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Csere: Eperjesi helyett Jurek a 38., Bertus helyett Szeles az 56., Eppel helyett Bokros a 67., Gajdos helyett Kóródi és Csoboth helyett Dobos Á. a 69., Horváth K. helyett Murár és Bencze M. helyett Germán a 78., Farkas A. helyett Bitó a 89. percben.
Sárga lap: Eppel és Vári a 41., Bárdos az 59., Molnár G. a 63., Lucas a 70., Könyves a 86. percben.
Piros lap: Keller az 53. percben.
Gólszerző: Bencze M. (0-1) a 13., Vári (0-2) a 20., Csoboth (0-3) a 33., Horváth K. (0-4, 11-esből) az 50., Horváth K. (0-5, 11-esből) az 53. percben.

(Dvtk.eu)

Kapcsolódó cikkek