Zajlik a kisebb benzinkutak tudatos ellehetetlenítése, a MOL a többi töltőállomásnak drágábban ad el

Megosztás

Nehéz nem észrevenni a tudatos összejátszást Orbánék és a Hernádi vezette MOL között. Az üzemanyagárstop óta csak 480 Ft-ért adhat el mindenki, a MOL azonban jóval drágábban adja el a többi kútnak. Egyértelmű a tudatos ellehetetlenítés, csődbe kényszerítés, a versenytársak kiiktatása és az első adandó lehetőségnél azok felvásárlása. Maffiamódszer állami szinten.

A részletekre Hadházy Ákos mutatott rá a Facebookon, aki külön kéri, hogy az átmeneti időszakban lehetőleg mindenki a MOL-nál tankoljon, próbáljuk meg a víz felszínén tartani a kisvállalkozásokat. Látható, hogy Orbánék uralkodása alatt senki nem lehet biztonságban, ma ők, holnap mi.

“A KÖVETKEZŐ NAPOKBAN AKI TEHETI, MOL BENZINKÚTON TANKOLJON ! (Szekszárdon különösen, mert ott Horváth “Trafikos” István képviselő családja üzemelteti) A MOL ugyanis a többi kútnak drágábban adja el az üzemanyagot, mint 480 forint, de a Fidesz-kormány a benzinkutaknak megtiltotta, hogy drágábban adják tovább.

Ez tipikus maffiamódszer: először szétverik az üzletedet, aztán tesznek egy “visszautasíthatatlan” ajánlatot rá…Vagy azt sem: a kisebb forgalmú kutakat hagyják bezárni, mert így kisebb lesz a konkurencia. (Önöknek meg messzebb kell menni a benzinért) A nagyobbakat meg szépen bekebelezik.
A szolidaritás fontos. Tudni kell, hogy aki a következő napokban nem a MOL-nál tankol, az az adott kút tönkretételében segít Orbánnak és a (Horvátországban) vesztegetés miatt elítélt és körözött MOL-vezér Hernádinak. Ha Ön esetleg arra gondol, hogy ez legyen a benzinkutas gondja, akkor emlékezzen arra: a maffia soha nem áll meg egy üzletnél, legközelebb Ön kerül sorra (ha ÖN még azon kevesek közé tartozik, akit nem alázott meg a kormány).”

Kapcsolódó cikkek