Büntetőfékezett és keménykedett is a kamionosnak, aki kétszer is megcsapta a fölényeskedő autóst – videó

Megosztás

Az utóbbi bő egy évtizedben hihetetlen mértékben elszaporodott a semmivel sem magyarázható, nagyon veszélyes büntetőfékezés. Ám előfordul időnként, hogy rossz emberrel szórakozunk, aki ezt meg is torolja.

Az autó volánja mögött sokan érzik magukat legyőzhetetlennek, a karosszéria ad egy biztonságérzetet, amit sokan arra használnak, hogy a hétköznapi életben megélt frusztrációt másokon vezessék le és sokszor olyanok is hajlamosak “keménykedni”, akik egyébként szemtől szemben nem biztos, hogy megtennék.

Vannak, akik kevésbé tudnak felülkerekedni az indulataikon és nem érik be néhány, a volán mögött elmormolt csúnya szóval esetleg mutogatással. Ők a büntetőfékezők és ezeknek is van egy rosszabb fajtája, akik a büntetés után még ki is szállnak harcolni.

Nos az alábbi lengyel felvételen látható ürge is ezt tette, ám ilyenkor egy dolgot sokan nem mérlegelnek, mégpedig azt, hogy talán a másik jármű volánja mögött egy keményebb ember ül és épp az történik, ami az alábbi felvételen is történt.

Természetesen az ilyen fajta fellépést elítéljük és épp ezért mindenkit óvaintünk attól, hogy egy közúton szerzett vélt vagy valós sérelmet hasonló módon próbáljon meg elrendezni. A Bpiautosok.hu közölte a videót az esetről, főszereplőnk valószínűleg többször is megbánta, hogy keménykedett a kamionossal.

Kapcsolódó cikkek