Körvonalazódik: Gattyán pártjának egyre több jelöltjéről derül ki, hogy Fidesz-szimpatizáns

Megosztás

Bőven láthatók már az összefonódások, egyikük például nem is olyan régen egy OV ’22-es feliratú sapkában fotóztatta magát. Ebből hogy lett hirtelen isteni szikra az ellenzékiséghez? Nagyjából sehogy.

Mindig nézzük meg a hátteret, ha hirtelen ilyen rövid idővel egy választást megelőzően felbukkan egy “ellenzéki erő”. Amely nem is olyan ellenzéki, mint harsogják, de a Fidesz szekerén nagyot tolhatnak. Nem meglepő módon elég sok jelölt a Gattyán üzletbirodalom valamelyik láncszeméből került elő, így többen a Docler, illetve a Teqball berkeiből szálltak be a közéletbe, sőt a milliárdos által megvásárolt Kodolányi Főiskola rektorhelyettese, Berta Ákos is pont most fedezte fel magában a politikust.

Mások a kamupártok frontjáról érkeztek, ilyen a portál szerint Szegedi Éva, aki 2014-ben az ÚDP, 2018-ban pedig a Családok Pártja képviselőjeként indul. Ma már csalás gyanúja miatt folyik eljárás mindkét platformmal szemben. Szegedinek emellett prominens fideszesekkel (Dömötör Csaba államtitkárral és Kovács József képviselővel) is van közös fotója.

Hirtelen ellenzéki lett? Ne vicceljünk!

A Fidesz-szimpátia nem idegen a Doclernél IT-sként dolgozó Váradi Valentintől sem, aki mielőtt még értesült volna arról, hogy világ életében ellenzéki politikus szeretett volna lenni, egy OV’22 feliratú baseballsapkában fotózgatta magát. (Hvg.hu)

Tovább kutakodtunk a Gattyán-párt jelöltjei között, és szembejött a Fidesz

Kapcsolódó cikkek