Szenzációs! Oligarchia magyar kártyát készítettek a NER főszereplőivel – videó

Megosztás

Szeretnénk úgy játszani kártyával, hogy a lapokon az új magyar oligarcha-nemzedék található? Még Majkának is tetszett, amikor meglátta, a Partizán igyekszik mindig friss maradni.

A 32 lapos magyar kártya újragondolt változata a népszerű a Partizán Oligarchia animációs-sorozatának karaktereivel. Mi magunk is rendelhetünk ilyet, erről a Partizán saját Facebook-oldalán értesülhettünk.

Oligarchia magyar kártya

“Ha még nem rendeltél Oligarchia kártyát, de szeretnél hasonló reakciót kiváltani másokból, akkor van egy jó hírünk: most limitált számban újból elérhetőek a kártyák a Partizán webshop-ban! 🤟🏻✨A 32 lapos magyar kártya újragondolt változatát készítettük el nektek, a népszerű Oligarchia animációs-sorozatunknak a karaktereivel. Minden kártyalap más és más történetet, személyt, eseményt jelenít meg. Garantáltan feldobja a játékot!” Ide kattintva rendelhető.

Habony, Szájer, Rogán, Mészáros és a NER egyéb vezető és rendkívüli módon meggazdagodó figurái a csomagban, garantáltan jó szórakozás. Játéknak jó, valóságnak sajnos elég erősre sikeredett.

Related posts