Kellemetlen: Harrach Péter megdicsérte “kötelező” hozzászólásában kéziseinket, akik kikaptak a nyitómeccsen

Megosztás

Egy elméletileg jócskán gyengébb ellenféltől szenvedtünk vereséget az Európa Bajnokságon, ráadásul hazai pályán, telt házas összecsapáson. A Fidesznél mostanában kötelező divat lett egymást posztja alá írogatni a Facebookon. Harrach vagy nem tudta, melyik is volt a magyar csapat, vagy nem nézte a meccset és Kósa Lajos írását sem olvasta el rendesen.

Mint sajnos közismert, a magyar férfi kéziválogatott 28-31-re kikapott Hollandiától a hazai rendezésű Európa-bajnokság nyitómeccsén, ráadásul úgy, hogy az ellenfél lényegében végig vezetett – írja a 444.hu. Nem is csoda, hogy Kósa Lajos képviselő a meccs után a következő szöveggel írt Facebook-posztot:

“Hát ez nem sikerült… és a portugálok meg az izlandiak ennél sokkal jobbak! Nehéz lesz a továbbjutás!”

De nem mindenki ilyen negatív a kormánypártban! Harrach Péter ugyanis ezt a kommentet fűzte képviselőtársa sóhajtozásához:

Harrach Péter 

🤾🏻♂️ Hajrá, magyarok! (magyar zászló) Így tovább! Nagyon szép játék👏

Érdekes, hogy még maguk a leginkább érintett magyar játékosok sem osztották Harrach lelkesedését. Ancsin Gábor, a magyar válogatott jobbátlövője egyenesen azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, hogy

„Borzasztó rossz napot fogott ki mindenki, nem működtünk csapatként. Küzdöttünk, harcoltunk, de mindezt bután csináltuk. Az elmúlt három év legrosszabb mérkőzését játszottuk…”

Gulyás István szövetségi kapitánynak sem tetszett a meccs, ő olyanokat mondott utána, hogy

“Próbáltuk ezt, próbáltuk azt, de semmi sem működött. (…) ami kézilabdában hiba létezik, azt mi mind elkövettük: bedobásból eladtuk a labdát, szabálytalan csere volt, az egyik bedobott hetes után középen átfutottunk, azért kaptunk két percet. Nem nagyon sikerült lenyugtatni a játékosokat, és így a meccs végéig tartott a görcs, ebbe rokkant bele a csapat. Támadásban teljesen lefagyott a társaság, ilyet az elmúlt két és fél évben még sosem tapasztaltunk. Ötlettelenül játszottunk.”

Kapcsolódó cikkek