Koncertre érkeztek, de két napja nem tudnak kijönni a hóvihar miatt az angol kocsmából

Megosztás

Amikor nagy nehezen kiásták magukat a közel méteres hóban, akkor jött a hír, hogy az egyetlen főutat lezárták, így semmiképpen nem juthatnak haza. De a hangulat kiváló.

61 vendég ragadt péntek óta a Tan Hill Inn nevű kocsmában – írja a BBC. A magát Nagy-Britannia legmagasabban fekvő pubjaként hirdető, 528 méterrel a tengerszint feletti helyre a Noasis nevű Oasis-tribute együttes koncertjére érkeztek ennyien, és nem sokkal később már saját maguknak énekelhették, hogy Don’t look back in anger, hiszen a koncert alatt megérkezett a hóvihar, és azóta sem tudnak elmenni onnan.

A 90 centi vastag hóréteggel még csak-csak megbirkóztak volna, annyit már ástak, hogy az ajtókat ki tudják nyitni, csakhogy a legközelebbi főúthoz vezető utat lezárták a leszakadt vezetékek miatt, máshogy pedig nem nagyon érdemes megpróbálkozni a tíz kilométeres távolsággal.

A pubból mindenesetre a Facebookon rendszeresen beszámolnak arról, mi történik épp bent, egyelőre mindenki jól érzi magát a bejegyzések szerint, a társasjáték után karaoke-estét terveznek, amiben az is segíteni fog, hogy az együttes tagjai is ott ragadtak. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek