Dombóvári István: Ha nincs a háziorvosom, biztosan belehaltam volna a Covidba

Megosztás

A népszerű humoristát sem kímélte a koronavírus, kőkemény napokat élt át, amikor úgy érezte, ezt nem éli túl. Oltása és elővigyázatossága ellenére ő és családja is elkapta a kórt és még mindig csak lassan gyógyulgat, továbbra is nehéz a légzése. Nagy bajban volt kisgyermeke is. Az összes idei fellépését lemondta, több okból.

Dombóvári saját Facebook-oldalán számolt be az eseményekről, miután olyan állapotba került, hogy egyáltalán ki tudjon kelni a betegágyából.

“Elkaptam a koronavírust!

Mindig komolyan vettem, de nem hittem, hogy ilyen lesz. Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk. Soha, megközelítőleg sem voltam még ilyen beteg. Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes. Az én feleségem egy hős, egy amúgy is törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem.

Még mindig arról, a szaros koronavírusról beszélek ám, amiről a mémek szólnak! Mikor nagy nehezen lement a gyilkos láz, jött a többi. A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön! Túl vagyok egy hetes infúziós kúrán. Enni, állni sőt beszélni se nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek) Ha nincs a háziorvosom, Ladoniczky Zoltán, akkor belehalok, ez nem is kérdés. Ez a szar, jön, lát és visz mindent…. A KORONAVÍRUS KIB***OTTUL LÉTEZIK!

Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot. A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból és meg fog ölni! Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!! Ezt ÉN mondom, nem az Rtl, fidesz, Sorosgyörgy meg minden amit ilyenkor reflexből válaszként kapunk a mindentagadóktól! A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni senkitől, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában majd a TE nyakadba fog beleköhögni! Legyél minél kevesebbet emberek között. Tudom, ez nem normális! De ez az időszak, ez a helyzet sem az!!! Az életetek múlhat minden apró döntésen!!!

Lemondom az idei összes fellépésem, nem látom biztosítottnak sehol azt, hogy a vírus ne terjedjen tovább! További szeparáció nem megoldható!!!! Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból! Majdnem elvesztettem mindent!!! 🙁🙁🙁Akit zavar az őszinteségem vagy a véleményem, tudja hogy kell kikövetni! Komment nincs, kérdések sincsenek, ha mégis vannak, szakemberekkel beszéljétek meg, NE egymással!!!!

VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!! Jó egészséget mindannyiótoknak!!!”

Related posts