Brutálisan összeverte volt élettársát, majd dobócsillagot szorított saját kisfia nyakához

Megosztás


A ceglédi rendőrök elfogták, őrizetbe vették, a bíróság  pedig letartóztatta azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint brutálisan összeverte volt élettársát, és még a saját kisfiaira, továbbá a nő édesapjára is rátámadt – jelentette honlapján a rendőrség.

A police.hu-n olvasható tájékoztatás szerint R. Sándor és 37 éves volt élettársa között már korábban megromlott a viszony. A férfi Nagykátán élt, a nő gyermekeivel Törtelre költözött, de a férfi november 17-én utánuk ment, berúgta a bejárati ajtót, kiabált, szitkozódott, ököllel támadt a nőre, majd többször meg is rúgta. 

A hangoskodásra előjött a két közös gyermekük (egy 7 és egy 11 éves fiú), akik az anyjuk védelmére keltek, de a férfi őket is verni kezde. A 11 éves fiút az apjuk rugdosta és fojtogatta, “a 7 éves kisfia nyakához dobócsillagot nyomva tartotta sakkban az anyát”.

Ezek után a nő 64 éves apja is megpróbálta lecsillapítani a feldühödött férfit, de ő is több ütést kapott. Az asszony súlyos, gyermekei és édesapja 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek a rendőrség tájékoztatása szerint.

A tomboló férfit csak a rendőrök tudták megfékezni, de elfogásakor még halálosan megfenyegette a volt élettársát:  

ha bent tartják a rendőrök, le lesznek mészárolva!

Kihallgatásán R. Sándor mindent tagadott, az ő verziója szerint a nagyobbik fiát ment felköszönteni, amikor az volt élettársa “az udvaron egy kupac faágba esett, vérzett a feje, a gyerekek ettől ijedtek meg”. Azt mondta, sosem bántotta őket, a lefoglalt dobócsillag és boxer sem az övé.

 A férfit kapcsolati erőszak, zaklatás, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés és testi sértés gyanújával letartóztatták.

Kapcsolódó cikkek