Egy férfi szándékosan megfertőződött koronavírussal, hogy elkerülje az oltást, de belehalt

Megosztás

Nem jött be a taktika, az életével fizetett érte. A szomszéd országban direkt olyan bulikat szerveznek, ahol jó eséllyel elkapható a koronavírus. Ám nem mindenki esik át rajta könnyedén, vannak, akik ott hagyják a fogukat a nagy ötletben.

Ausztriában külön bulikat szerveznek azoknak az oltáselleneseknek, akik inkább választják a szándékos megfertőződést, mint a vakcina felvételét, hogy aztán igénybe vehessék azokat a szolgáltatásokat, amik csak az oltottaknak és a gyógyultaknak megengedettek. A Kleine Zeitung egy orvosra hivatkozva arról írt, hogy Stájerország tartományban egy 55 éves férfi egy ilyen bulin sikeresen össze is szedte a Covidot, de a gyógyulti státuszig már nem jutott el, mert meghalt. De olyan 30 év alattiakról is beszámolt, akik szándékosan fertőződtek meg, most pedig a koronavírus hosszú távú hatásaitól szenvednek.

De az osztrák oltásellenesek között annyira divatba jött a lovaknak gyártott féreghajtó is, hogy Felső-Ausztriában már ellátási gondok adódtak, pedig semmilyen tudományos bizonyíték nincs arra, hogy hatékony lenne a koronavírus ellen. Ugyanakkor a helyi gyógyszerészeti kamara elnöke szerint egyre több ember adagolja túl magát féreghajtóval. (444.hu)

Kapcsolódó cikkek