Elaludt a szeretkezésre készülő borsodi férfi, kifosztották

Megosztás

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 52 és egy 50 éves nő ellen kifosztás bűntette és bűnpártolás vétsége miatt. Az idősebbik a sértett férfi lakására ment szexuális együttlét céljával, onnan viszont készpénzt és cigarettát lopott.

A vádirat szerint a vádlottak – akik testvérek – 2021. július hónap első napján a kora délutáni órákban Mezőkövesden egy söröző teraszán italozva összeismerkedtek a sértett férfival. A férfi az idősebb nőt szexuális együttlét céljából a lakására hívta. Otthonában borral kínálta, az intim együttléthez készülődtek, amikor a férfi ittasságánál fogva elaludt.

A nő a helyzetet kihasználva átkutatta a férfi ruházatát, 6.000 forint készpénzt talált, 8 doboz cigarettát is magához vett, valamint eltette a férfi bankkártyáját és a védettségi igazolványát, majd távozott.

Testvérével összetalálkozva elmondta neki a történteket, majd ketten úgy döntöttek, hogy visszamennek a házhoz. A sértett beengedte őket, és amíg az idősebbik nő elterelte a figyelmét, testvére, hogy leplezze a korábbi bűncselekményt, az előszobaszekrényre visszahelyezte a bankkártyát és a védettségi igazolványt.

Az ügyészség a büntetlen előéletű idősebb nővel szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetésre, míg testvérével szemben pénzbüntetésre tett indítványt.

Related posts