Pogácsázni és beszélgetni van idő, az autópályán szabályos tempóban haladni nincs

Megosztás

Az M30-as átadása után még békésen kávézgatott és pogácsázott Csöbör Katalinnal és édesanyjával a miniszterelnök, majd megkülönböztető jelzéseket használó, óriási sebességgel száguldó konvojával megindult a főváros felé. A kettő valahogy nehezen fér össze.

Orbán Viktor zsúfolt hétvégi programja így alakult az M30-as autópálya átadásának napján. Igaz, azon már meg sem lepődünk, hogy akár Szijjártónak, akár Orbánnak mindig sürgős dolga akad az ország teljesen más pontjain. Igaz, a módszer időnként különbözik, hogy mivel lehet elkerülni a komoly közlekedési dugókat.

– Orbán Viktor átadta a múlt héten az M30-as autópálya Kassa felé vezető szakaszát – erről bővebben ide kattintva olvashat.

– Utána békésen pogácsázgatott Csöbör Katalinnal és a képviselő édesanyjával: https://www.facebook.com/CsoborKat…/posts/7167952173230823

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, álló emberek és öltöny
Hova kapkodjunk, utána úgyis behozzuk óriási sebességgel haladva, megkülönböztető jelzéssel

– Ezt követően a kormánykonvoj megindult Budapest felé, hogy nagy sebességgel haladó, megkülönböztető jelzésekkel felszerelt autókkal körbevéve, minél előbb felérjen a Budai Várba, hogy találkozhasson Marine Le Pennel (akit annak ellenére, hogy nem kormányfő és nincs hatalmon, állami vezetőknek kijáró tisztelettel fogadott) — (A száguldásról olvasónk számolt be.)

Lehet, hogy egy kép erről: autó és út
(A kép illusztráció)

– Korábban történt már baleset Orbán konvojával: https://www.blikk.hu/…/orban-viktor-konvoj…/h16cgsq

Annak a balesetnek egyik legérdekesebb mozzanata, hogy hogyan reagált a kormányfő:

– A kormányfőt szállító autó megállás nélkül hajtott tovább a konvoj többi járművével együtt, egyedül a záró autó állt meg egy rövid időre, hogy megnézze, mi történt – tette hozzá az olvasó-riporter. (Blikk)

Kérdés: ha van ideje békésen üldögélni, kávézgatni és sütizgetni Alsózsolcán, miért száguldozik az autópályán?

Kapcsolódó cikkek