Kikapott Szegeden a DVTK

Megosztás

Nem sikerült ledolgozni a kétgólos hátrányt, így pont nélkül távoztunk a csongrádi megyeszékhelyről.

Az első félidő közepén szerzett két hazai gól meghatározta a meccs képét, a vendég Diósgyőr csak szépíteni tudott. A 93. percben megvolt az esély az egyenlítésre, de Molnár hárítani tudott.

SZEGED-CSANÁD GA–DIÓSGYŐRI VTK 2–1 (2–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 2897 néző. Vezette: Szőts Gergely (Medovarszki János, Csatári Tibor)
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári – Simon Á., Kovács M. – Gréczi (Dobos, 67.), Horváth K. (Lestyán, 80.), Kóródi (Gajdos, 57.) – Haruna (Daru, 80.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
DIÓSGYŐR: Póser – Polgár, Szűcs K., Szatmári, Bárdos (Bokros, a szünetben) – Szeles (Hornyák, a szünetben, Horváth Z., 77.), Oláh B. – Kocsis D. (Jurek a szünetben), Molnár G., Zsolnai (Bertus, 86.) – Könyves. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Kővári (23.), Horváth K. (25.), ill. Szatmári (56.)

MESTERMÉRLEG
DRAGAN VUKMIR: – Nagyot küzdöttünk most is, mint eddig mindig. Az első félidő egyértelműen a mienk volt, sőt ha bemegy a ziccer, még nagyobb lehetett volna a különbség. A Diósgyőr jó képességű játékosokból áll, sok labdarúgó képes egy villanással gólt szerezni, ez látszott a szünet után. A gólt helyezkedési hibából kaptuk, de a lényeg a győzelem. Ilyen szurkolótábor előtt muszáj így futballozni. Megmutatta a karakterét a csapat, most teljesen rendben vagyunk.

KONDÁS ELEMÉR: – A Szeged a semmiből rúgott két gólt, nekünk meg sajnos két méterről sem sikerült betalálni. Ha pedig eltaláltuk a kaput, a szegedi kapus védett. Úgy tűnik, ez most kevés, és több játékosnak minőségben javulnia kell. Tudta mindenki, mire vállalkozik, amikor Diósgyőrbe igazolt, a nyomást bírni kellene. Az én részemet, felelősségemet vállalom, de ezt meg kell tennie a labdarúgóknak is. (Nemzetisport.hu)

Kapcsolódó cikkek