Tűzijáték és sztárparádé volt Mészáros Lőrincék esküvőjén

Megosztás

Pénteken tartották Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét. A Blikk képei alapján egy párperces tűzijáték is szerepelt a műsorban, amelyben néhol feltűnt a magyar trikolór is. Alighanem ez lehetett a fénypontja a lagzinak, amelyen Radics Gigi és Göncz Gábor zenekara, a Smile gondoskodott a jó hangulatról – írja az Index.

A szertartás és a lagzi egyéb részleteiről nem sokat lehet tudni, ugyanis már napokkal korábban elkezdték körbekordonozni a helyszínt, amit az Eurovéd Security emberei őriznek, a 444 információi szerint a vendégek egy részét a Puskás Akadémia három éve épült konferencia-központjában helyezték el, ahonnan sofőrszolgálattal jutottak el a szomszéd faluba. Így elkerülhették a találkozást a Lovasberény felé vezető úton felsorakozott tévéstábokkal és fotósokkal, akik legfeljebb az előttük elsuhanó járműveket tudták felvenni.

Magyar Hang munkatársának viszont így is sikerült elcsípnie néhány vendéget: szemtanúja volt Rákay Philip és Dzsudzsák Balázs, valamint a környék fideszes országgyűlési képviselője, Tessely Zoltán érkezésének. A Blikk helyszíni tudósítója szerint délután 3 órakor kezdődhetett a ceremónia, addigra ugyanis véget ért a konvojszerűen érkező furgonok sora.

via Index

Kapcsolódó cikkek