Orbán Ráhel bababoltot nyit az elit számára

Megosztás


Bababolt lesz Orbán Ráhel nemrég alapított vállalkozása – szúrta ki az információt a Szabad Európa a miniszterelnök lányának LinkedIn-profiljában, ahova Orbán Ráhel bejegyezte a vállalkozását, mint folyamatban lévő szakmai tapasztalatot.

Az Odu névre keresztelt bolt babáknak és kisgyerekeknek készített termékeket fog árulni. A célközönséget pedig a tudatos és jómódú fiatal szülők alkotják. Az Odu ugyanis nem egyszerű bababolt lesz, hanem concept store: különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot kíván közvetíteni. Ennek megfelelően a babáknak és kisgyerekeknek szánt prémium minőségű és környezetbarát termékek mellett kávézó és játszósarok is lesz a helyen. Mint Orbán Ráhel írja: az Odu „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára”, célja pedig, hogy a fiatal szülőket „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje”.

Orbán Ráhel egyszer már kozott egy kisebb botrányt babatermékkel, amikor szerb és horvát lapok fotókat közöltek annak bizonyítására, hogy a magyar kormányfő lánya használt pelenkát dobott el egy horvát autópálya mellett:

A külföldi lapokban is megjelent lesifotó a kakis pelenkáról

Kapcsolódó cikkek