Rózsa György súlyosan megsérült, egy évig tart majd a felépülése

Megosztás

A népszerű televíziós olyan szerencsétlenül botlott meg és esett el, hogy csípőcsontját törte.

Az esetről a Borsonline írt részletesen.

Drámai pillanatoknak lehettek tanúi azok, akik csütörtök délután a budapesti, rákospalotai temető kapujának környékén jártak. A kapuőrök a beszámolók szerint egy hatalmas, fájdalmas kiáltásra figyeltek fel, majd amikor kiszaladtak, azt látták, hogy az ismert televíziós, Rózsa György fekszik a járdán. A szemtanúk szerint szörnyű puffanással csapódott a földnek, aminek hatására olyan fájdalmai voltak, hogy majdnem elvesztette az eszméletét is.

A kapuőrök először megpróbálták felemelni Rózsát, de amikor látták, hogy milyen nagy a baj, mentőt hívtak. A tévést szirénázó mentő vitte a baleseti intézetbe, ahol azonnal kivizsgálták, és sokkoló diagnózist közöltek vele: eltört a csípőcsontja, azonnal műteni kell.

– A hír igaz, Bujtor doktor úr és profi csapata már meg is operált – mondta a Bors megkeresésére Rózsa György, majd így folytatta:VALAMIVEL MÁR JOBBAN VAGYOK, DE NAGYON NEHÉZ BELETÖRŐDNÖM ABBA, HOGY VALÓSZÍNŰLEG EGY ÉVIG TARTÓ REHABILITÁCIÓ VÁR RÁM. JÓ IDEIG KERETTEL MAJD HAT HÉT MÚLVA BOTTAL TUDOK MAJD JÁRNI– mondta a kórházi ágyon fekvő tévés és így folytatta: – Nagyon elkeseredtem, szeptember 3-án indultam volna Franciaországba a barátaimmal… Az új könyvem írását sem tudom így folytatniSzerencsémre, Por Gyula professzor úr a kérésemre, a hétfői naptól áthelyeztet az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ott jó kezekben leszek – zárta szavait Rózsa György.

Információink szerint Rózsa György tényleg jobban van, az osztályon a nővérek azt mondják, hogy a közkedvelt televíziós még a betegágyon fekve is teszi a szépet a nővéreknek, folyamatosan udvarol és meglepően vidám.

Kapcsolódó cikkek