Kevés híján belehalt a koronavírusba az oltásellenes férfi, most a vakcina mellett kampányol

Megosztás

Úgy vélte, ő úgyis legyőzne mindenféle koronavírust, aztán a sors kis híján rácáfolt erre, azóta teljesen megváltozott a gondolkodása.

Abderrahmane Fadil szerint élete legnagyobb hibája volt, hogy elutasította a koronavírus elleni oltást, amikor néhány hónapja felhívták, hogy a kora miatt jogosult rá. A 60 éves férfi később megfertőződött, levegőért kapkodott, a családjától is elbúcsúzott.

Koronavírus-fertőzés miatt súlyosan megbetegedett és több napra kórházba is került az a férfi, aki néhány hónappal korábban elutasította a vakcinát, mondván: őt nem tudja ledönteni a lábáról a kórság.

Egy oltásellenes férfi majdnem belehalt a koronavírusba, most mindenkit arra biztat, kérje a vakcinát

A 60 éves Abderrahmane Fadilt júniusban vették fel az angliai Bradford Royal Infirmary klinikára, ahova légzési panaszok miatt került. A BBC szerint a kétgyermekes édesapa olyan rossz állapotban volt, hogy szinte biztos volt benne: meg fog halni. Mint mondta, több mint egy hetet töltött a klinikán, ahova ő maga telefonált be, miután egy nap úgy érezte, nem kap elég oxigént. Ezután vált biztossá, hogy koronavírus-fertőzött.

BBC szerint a férfi egyike volt azoknak, akiket koruk miatt már februárban értesítettek a vakcina felvételének lehetőségéről. Fadil azonban nem élt vele, úgy érezte, nincs rá szüksége.

A férfi mostanra meggyógyult és egy vele forgatott videóban azt mondta: élete legrosszabb döntése volt a vakcina elutasítása. Arról is beszélt, hogy a járványból csak az oltóanyag jelenti a kiutat, ezért azt kérte,

mindenki, aki teheti, oltassa be magát, és ne higgyen az összeesküvés-elméleteknek.

(Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek