Bravúr: vezetett és döntetlent játszott a világbajnok franciákkal a magyar válogatott

Megosztás

Marco Rossi csapata óriásit küzdött, az első félidő hosszabbításában Fiola Attila révén a vezetést is megszerezte, Antoine Griezmann azonban egyenlített, így alakult ki az 1-1-es végeredmény a labdarúgó-Eb második csoportkörében – tudósított az Index.

Az első percekben meglepően bátran lépett fel a magyar csapat, nem illetődött meg a világbajnoki címvédőtől. A félidő hajrájában már nagy volt a franciák fölénye, a hősiesen küzdő magyar csapat azonban állta a rohamokat, sőt! SALLAI UGRATTA KI REMEKÜL FIOLÁT, AKI ZICCERBEN VEZETHETTE LLORISRA A LABDÁT, MAJD CSATÁROKAT MEGSZÉGYENÍTŐ HIGGADTSÁGGAL A JOBB ALSÓ SAROKBA GURÍTOTT. Ezzel pedig a szünetben 1-0-ra vezettünk.

A 66. percben aztán a portugál meccsen tapasztalt pechszéria sajnos folytatódott: Mbappé centerezése a menteni igyekvő Orbán lábáról Griezmann elé pattant, aki szemben a kapuval, 7 méterről nem hibázott és egyenlített.

Több gól viszont nem született, így 1-1-gyel ért véget a mérkőzés, ezzel a magyar csapat pontot szerzett a halálcsoportnak is titulált F jelű négyesben.

A magyar válogatott utolsó csoportmeccsét június 23-án, szerdán vívja Münchenben 21.00 órától Németország ellen.

via Index.hu

Fotó: MTI / Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek