Átment undorítóba Gyurcsány és Kocsis facebookos üzengetése melegtémában

Megosztás

Alighanem a DK elnöke is túllépett egy határon, de a fideszes politikus reakciója már tényleg a kultúra legalja. Remek érzés, hogy ezek az emberek döntenek a sorsunkról évtizedek óta.

Gyurcsány édeshármasban lezavart mozizást ajánlott Kocsis Máténak és Orbán Viktornak, Kocsis elmondta, hogy fogja meg Gyurcsány véres, enyves kezét a radai rosseb.

Egy percig sem állítanánk, hogy a politikai kommunikáció javult volna az elmúlt években, de még így sem lehettünk felkészülve arra a minőségre, amit a ma egyszer már Orbán tele gatyájáról is üzent Gyurcsány Ferenc, és a Fidesz-frakcióvezető Kocsis Máté között történt. Az egész onnan indult, hogy Kocsis Orbán Viktorhoz hasonlóan elmondta, hogy a DK elnöke óriási veszélyt jelent Magyarországra, amire Gyurcsány Facebookon ajánlott szó szerint édeshármast Kocsisnak és Orbánnak, igaz, csak mozizásra.

“Istenemre ezek belém szerettek:) Küldjek nekik egy fényképet? Egy vacsorameghívás már tolakodó lenne? Vagy csak egy mozi. Foghatnánk egymás kezét. Esetleg édes hármasban. Viktort is meghívnánk. Én ülnék középen” – ironizált Gyurcsány

Kocsisnak se kellett több, hogy beletaposson kicsit a DK elnökébe, emellett kampányoljon kicsit a homofób kiegészítésekkel tarkított pedofiltörvény mellett. “Feri bátyám leírta a vágyait, de az új törvény értelmében már gyerekeket legalább nem traktálhat vele. Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!”

A különösen emelkedett beszélgetés egyelőre ennyinél áll, pedig még nagyon messze van 2022 áprilisa. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek