A 17 éves lány puszta kézzel ment neki és lökött fel egy hatalmas medvét, amely éppen a kerítésükön át akart bejutni – videó

Megosztás

A kis hölgyben nem is tudatosult igazán, hogy egy medvével áll szemben, annyira meg akarta védeni a kutyáit.

Hailey Morinico nemcsak bátor, hanem szerencsés is. Ő az a 17 éves lány, aki internetes szenzáció lett egy biztonsági kamera felvételének köszönhetően, amelyen az látszik, hogy a kutyáit védelmezve gondolkodás nélkül nekiment egy medvének, amelyik épp a falon próbált meg átmászni. A medvének ráadásul bocsai voltak, ilyenkor még agresszívabbak az állatok, vagyis ez a pár pillanatig tartó verekedés sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Ehhez képest a lány csak az ujját húzta meg kicsit.

Hailey Morinico a Good Morning America című reggeli műsorban idézte fel a nem hétköznapi történetet. Azt mondta, az érzés, hogy meg kell védenie a kutyáit annyira erős volt benne, hogy nem is tudatosította, hogy egy medvével áll szemben.

„Őszintén szólva, nem tudtam, hogy ilyesmire képes vagyok – mondta. – Mégis ki csinál ilyet? Ki az az épeszű, aki fellök egy medvét?”

A műsorban megszólaló állatkerti szakértő ezzel csak egyetérteni tudott. Azt mondta, soha nem szabad megtámadni vagy fizikai kapcsolatba kerülni egy vadállattal, e helyett, ha mégis találkozunk vele, próbáljunk meg nagynak és ijesztőnek tűnni. Szerinte a medve csak védeni próbálta a bocsait az ugató kutyákkal szemben.

Igaz, végül is Morinico is csak védeni próbálta a kutyáit a medvével szemben. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek