A hét vicce: Soha nem volt jogosítványa, elkötötte az autót a munkahelyéről, lezuhant a felüljáróról, egyenesen a rendőrkapitányság területére

Megosztás

További érdekes csavar a történetben, hogy miután egy óriásit zuhantak a gépkocsival, ami rettenetesen összetört, a sofőr és egyik utasa el akartak menekülni a helyszínről és egy harmadik, a balesetben súlyosan sérült utast hátrahagytak az autóban. Nem jutottak messzire. Most már mindennapos lesz az ilyen és ehhez hasonló cserbenhagyás hazánkban?

Egy 22 éves férfi kedd este 23 óra körül Debrecenben a Vágóhíd utcai felüljárón haladt, amikor elvesztette az uralmát a kocsi felett és a szalagkorlátnak csapódva lezuhant a felüljáróról. A kocsi többször megpördült a tengelye körül, majd a Debreceni Rendőrkapitányság kerítését áttörve egy fás-bokros részen landolt. A sofőr és egyik utasa kiszálltak az autóból és futásnak eredtek, hátrahagyva harmadik, súlyosan sérült társukat, aki beszorult a kocsiba, írja a Police.hu.

A rendőrök perceken belül elfogták a két férfit a helyszíntől nem messze. Mindkettőjüket előállították, ahol kiderült, hogy a sofőr soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel, valamint az autót a munkahelyéről hozta el a munkáltatója tudta nélkül. A kocsiba szorult barátjukat a mentők kórházba vitték.

A rendőrség a 22 éves sofőrt engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vette, valamint közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A hatóság a segítség nyújtás elmulasztását is vizsgálja mindkét férfi esetében. (Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek