Teljesen meztelen a szépséges, tetovált lány, de nem tűnik annak (18+)

Megosztás

Az elmúlt két évtizedben testfelületének 98%-ára tetoválás került, így első látásra hirtelen fel sem tűnne, hogy semmi ruha nincs a thaiföldi szépségen. Előtte-utána fotók. Átszámítva több millió forintnyi összeget költött saját tetoválásaira, rá sem lehet ismerni.

Haruethai 14 éves korában készítette el első tetoválását, egy horoggal. Mára úgy néz ki, hogy akik nem tudják, hogy a thai lányt látják, azt mondják rá, biztosan egy távol-keleti maffia tagja. De nem.

Több mint négy és félmillió forintnak megfelelő összeget költött tetkókra a lány, akit mára tetőtől talpig színes ábrák díszítenek. Egész pontosan a teste 98 százalékát. A thaiföldi Nong Bua Lamphu-ból származik a 35 éves, szabadúszó modell, Haruethai Piankaew, aki 14 éves kora óta rajong a tetoválásért. Emlékszik, hogy a tévében látott hasonló emberek, és saját apja példája élesztette fel benne a tetkók iránti rajongás tüzet. Számára menőnek tűnt tetováltnak lenni.

Előtte-utána, a különbség húsz év

14 éves korában úgy döntött, hogy elkezd saját tetoválásokat tervezni, először egy pillangót rajzolt. Beleszeretett a dizájnba, úgy döntött, hogy első tetoválását egyedül készíti el horoggal és nyomtatóhoz való tintával. Persze, az eredmény nem olyan lett, mint remélte. Ennek ellenére a tetoválások iránti vágy nem múlt el, később további ötven tetoválást kapott, például egy japán gésa lányt, virágokat, sárkányokat és más színes mintákat. Mára az összes tetoválása egy teljes test-tetoválássá olvadt össze.

Annak ellenére, hogy ő elégedett magával, az utcán néha megkapja a szájhúzós megjegyzéseket, van, aki undorítónak nevezi, vagy épp őrültnek. Íme a galéria a hölgyről, mindenki eldöntheti, hogy tetszik-e neki, vagy sem. (Blikk.hu)

Kapcsolódó cikkek