Segítsünk! Nem tűnt el, mégis nagyon keressük ezt az ötezres bankjegyet – különleges okból

Megosztás

Más számára csak egy ötezres, az eredeti tulajdonosnak hatalmas eszmei értékkel bír, segítsünk felkutatni és visszajuttatni ezt a különleges jelzéssel ellátott bankjegyet.

Az egyik miskolci Facebook-csoportban találkoztunk a következő bejegyzéssel.

“Kedves hatvaniak és környékbeliek! A képen látható ötezrest keresem. ❤

Ha minden igaz, tegnap reggel (2021.04.13-án) fizethettünk vele a Gondolat melletti dohányboltban. A kislányom firkálta össze az egyik oldalát rózsaszínnel (visszafelé írta rá a nevét – LOTTI) és szerettük volna emlékbe megtartani, de véletlenül fizettünk vele. A dohányboltban már jártam, sajnos ott már nem találtam. Ha esetleg valaki megkapta és megtenné, hogy elcseréli velem egy teljesen ép, sértetlen bankjegyre, nagyon-nagyon hálás lennék érte!!!

A megosztásokat köszönöm, hiszen bárhol lehet…”

Azért a sok segítőkész komment mellett a “jóindulatú” hozzászólások itt sem maradhattak el, elvégre Magyarországon vagyunk:

“Ezért büntetnek. Rongálod a bankjegyek. Ezt nektek jobban kellene tudnotok😔😔

A rengeteg nevetős reakcióra: “ugye Te sem érted, aki ezen röhög… Furán gonoszak, irigyek ÉS buták lettek az emberek! Kívánom, hogy előkerüljön. Tudom, mit érzel, ezek emlékek… Nem lehet ugyanolyat csinálni🥰

“Írjon alá egy ötszázast is, azt’ kész 😉😁

“Előre lefotózta tudta hogy később keresni fogja ?”

“Micsoda like vadászat 🤣🤣🤣

Végül alighanem az alapvető igazságot is kimondta valaki: “Lehet hogy az 5000-es nem lesz meg, helyette viszont találtatok egy rakás hülyét ahogy elnézem.🤔

Kapcsolódó cikkek