Hoppá! Tíz évre eltiltották és 15 hónap börtönre ítélték a csaló játékvezetőt – videó

Megosztás

Amióta fogadni lehet a sporteseményekre, sajnos természetes velejárója a csalás és a bunda. Ez a szerb játékvezető azonban annyira borzalmasan csalt (legalább) egy mérkőzésen, hogy gyorsan fényt derítettek az egyértelmű fogadási csalásra. Jutalma 15 hónap börtön.

Tizenöt hónap börtönre ítéltek egy játékvezetőt Szerbiában, sőt, Szrdjan Obradovicsra még 10 év eltiltást is vár egy hihetetlen büntető miatt – írja a Nemzetisport.hu.

Az eset még 2018-ban történt a szerb bajnokságban, az FK Szpartak Zlatibor Voda–Radnicski Nis meccsén.

Egy lemondás miatt erre a találkozóra Szrdjan Obradovics lett az utolsó pillanatban kijelölve bírónak, és már ez is óriási port kavart Szerbiában. Mivel nem annyira volt titok, hogy a játékvezető karrierje során már fogadott el pénzt egy-egy érdekes ítéletért…

És ezen a bajnokin meg is mutatta, miért féltek annyira tőle, ugyanis két büntetőt is megadott a Szpartaknak, amivel a csapat 2–0-ra nyert.

Az első még csak-csak vállalható volt, a második viszont egészen elképesztően bizarr volt.

Az ügyet azóta vizsgálták, most pedig megállapították, hogy egyértelmű fogadási csalás történt, a játékvezetőt pedig így 15 hónap börtönre ítélték. Mellette pedig 10 év eltiltás is vár rá.

Hozzászólások

Related posts