“Rokker Zsolti” nem csak dumál, segít is – önkéntes munkára jelentkezett a miskolci kórházba

Megosztás

Miután kiderült, hogy ekkora baj van a magyarországi egészségügyben, hogy már önkénteseket kell toborozni az intenzív osztályokra, nem habozott elküldeni jelentkezését.

Erről saját maga számolt be a Facebookon.

“Elküldtem a jelentkezésemet! Valamit tenni kell! Remélem kapok választ, és megyek!”

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „3526 dr.Révész Tárgy: önkéntes Tisztelt dr.Révész Janos foigazgató úr! Ahulírott Erdei Sándor Zsolt, társadalmi.felelősségérzetem Abaúj- Zemplén megyei központi rházba, COVID19 járvánnyal Bármilyen munkát hajlandó vagyok elvégezni, Oltást idáig még nem kaptam, ennek védőfelszerelésben vállalom afeladatot. akórházakban, szeretném munkámmal szükség lehet. Borsod- önkéntes munkára. megfelelÅ úgy tudom, hogy sajnos jelentÅs létszámhiány alakultki most, amikor minden segítÅ‘ kézre MegtisztelÅ válaszát υάrνα: Testileg- erős, és egészséges vagyok, krónikus betegségem mincs. Amennyiben az önkéntesség feltétele az oltás. bármilyen típusú oltást elfogadok és szükséges ideig rendelkezésükre rendelk állok! Köszönettel: Erdei Sándor Zsolt Miskolc,2021.03.22”

Saját felelősségére, megfelelő védőfelszerelésben munkára jelentkezett Erdei Sándor a miskolci kórházba. Munkájával szeretné enyhíteni az égető létszámhiányt az egészségügyben. Nincs krónikus betegsége, ha pedig a munka feltétele az oltás, abból is elfogadja bármelyik típust.

Vajon hány politikus követi a példáját, különösen azok közül, akik fennhangon hangoztatják, hogy nincs kapacitásprobléma a magyar állami egészségügyben?

Kapcsolódó cikkek