Majka visszavonulhat, már nem vágyik a tévézésre

Megosztás

Könnyen előfordulhat, hogy egyetlen televíziós csatornán sem láthatjuk újra.

Az ózdi származású rapper, akit 2002-ben az RTL Klub ValóVilág című realityjének első szériájában ismert meg az ország, mára az egyik legismertebb műsorvezető lett, miután az elmúlt egy évtizedben a TV2-ben a legnagyobb show-műsorokban dolgozott. Ám ennek úgy tűnik, vége, Majka ugyanis Boros Lajos új műsorában bevallotta, már nem vágyik a tévézésre.

– Most éppen lejárt a szerződésem a TV2-nél és mehettem volna ide és mehettem volna oda, de nem tudom, hogy mi fog történni, egyelőre zárójeles ez a dolog – jelentette ki a Lali király CsütörTöke című műsorban a rapper, aki meg is magyarázta, miért hezitál, hogy elfogadjon bármilyen ajánlatot.

Nemrég olvashattuk, hogy Majkát az RTL Klub csábítja az X-Faktor című műsorba.

– Lenne lehetőségem csinálni, így lehet, hogy nem hátrálok ki belőle, ha valami jó ajánlat jön, de az nagyon kell, hogy tetsszen. Mert kicsit a televízió most olyan nekem, mint a húszéves feleség, már eléggé unom, egy kicsit már úgy felizgatna egy frissecske – vallotta be Majka, aki amellett, hogy műsort vezetett és zsűritag is volt a TV2 legnagyobb egész estés show-iban, még saját vetélkedőt is kapott a csatornán.

Ám úgy tűnik, ez nem elég, a rapper valami egészen másra vágyik, és amíg megkapja a neki tetsző ajánlatot, képzi magát. – Letettem a középfokú angol nyelvvizsgát, megtanultam gitározni és megtanultam a loop programokat, már magamnak készítek zenei alapokat – magyarázta Majka. (Blikk.hu)

Kapcsolódó cikkek