Mi jöhet még? “Szinglikosarakkal” ismerkedhetnek a boltban a párra vágyók

Megosztás

Hallottunk már sok meghökkentő ismerkedési módot, de hogy az áruház maga találja ki, hogy egyedülálló vevői esetleg ott találják meg életük párját, na ilyet még nem pipáltunk.

A csömöri Auchanból érkezett a kép és a hír az új akcióról. Az áruházban Valentin-nap hétvégéjén a nagybevásárlás közben a Nagy Ő-t is megtalálhatjuk. Erről adott hírt a Szeretlekmagyarorszag.hu.

Nem mindennapi kezdeményezéssel állt elő a csömöri Auchan Áruház: úgynevezett szinglikosarakat raknak ki, amikkel vásárlás közben ismerkedni is tudnak a betérők.A rendszer pofonegyszerű: csak el kell venni egy nemünknek megfelelő színű (kék vagy rózsaszín) „Ismerkedő szingli” feliratú kosarat, és a vásárlás közben figyelni, hogy kinek van hasonló bevásárlóeszköze.

Az áruház egyéb instrukciót nem ad, de innentől talán már nem olyan bonyolult a helyzet. Az ismerkedős kosarak mellé a biztonság kedvéért egy jól látható táblán is figyelmeztetnek az akcióra, amivel jó eséllyel kiküszöbölik, hogy valakik “gyanútlanul”, szándékuk ellenére részt vegyenek a párkereső kalandban.

Ha Valentin-nap után sikerül megtudnunk valamit az akció sikerességéről, természetesen a későbbiekben beszámolunk róla.

Kapcsolódó cikkek