Kormánypárti kultúra Budai Gyula előadásában – simán odavetette ellenzéki képviselőtársának a “buta liba” kifejezést

Megosztás

Ez ellen nyilván semmiféle kifogása nem lesz majd a Fidesz-KDNP-nek, nyilván még belefér. Pedig Budainak már nagyon nem az első hasonló esete országgyűlési képviselőként.

„Kunhalmi Ágnes ordas hazugságai” címmel tett közzé sértegetésektől sem mentes bejegyzést a Facebookon Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő, erről az Index.hu számolt be.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtökön az ATV-ben járt, és szokásához híven végighazudta az adást! Ágnes hogy lehetsz ilyen „buta liba”, hogy mielőtt bemész az ATV-be, nem tájékozódsz arról, hogy miként történik az időskorúak beoltása?!

Így sértegette az ellenzéki képviselő hölgyet a fideszes politikus.

Budai Gyula egyébként nem először keveredik indulatos csörtébe politikai ellenfeleivel. Legutóbb például Fekete-Győr Andrással került összetűzésbe, korábban pedig Koncz Zsófia országgyűlési képviselői beiktatásakor illette keresetlen szavakkal az ellenzéket. Akkor a kretén, illetve az “ellenzéki csürhe” kifejezéseket vágta a vele nem egy véleményen levő ellenzékiekhez. Nyilván ez az újabb ügy is következmények nélkül marad, kormányoldalról ez teljesen rendben van…

Kapcsolódó cikkek