Törölni kellett a főzőműsor teljes évadát, miután kiderült, hogy a győztes valószínűleg gyereket ölt

Megosztás

A Worst Cooks in America a legviccesebb és legeredetibb főzős tévéshow-k egyike: az emeli ki a hasonló vetélkedők tengeréből, hogy olyan emberek főznek benne, akik nem tudnak főzni – írja a Telex. A műsorban sztárséfek veszik kezelésbe a tehetségtelen résztvevőket, az évad végére pedig elég rendesen gatyába is rázzák őket.

A műsornak azonban a teljes 20. szezonját váratlanul letörölték mindenhonnan, a tévé archívumától kezdve a Youtube-on át a streaming szolgáltatásokig. A lépés hátterében az áll, hogy a tavalyi évad győztesét, Ariel Robinsont gyerekgyilkossággal vádolták meg.

A nő örökbe fogadott, 3 éves lányát január 14-én találták holtan a család otthonában. A halál oka számos, tompa tárggyal mért nagy erejű ütés volt a halottkém vizsgálata szerint. Robinsont és a férjét letartóztatták, gyermekbántalmazással és gyilkossággal vádolják őket.

A 29 éves Robinson tanár és standup-humorista volt, mielőtt megnyerte volna a tévés vetélkedőt, és azzal a 25 000 dolláros (kb 7 millió forint) fődíjat. Ezután felmondott az állásában, és örökbe fogadott három gyereket. Hogy mi vezetett innen az egyik gyerek haláláig, egyelőre nem tiszta.

Forrás: Telex.hu

Hozzászólások

Related posts