Az ilyenek miatt születnek az anyósviccek – elképesztő gonoszság karácsonyra az anyóstól, fia és menye szóhoz sem jutottak

Megosztás

Nehéz lenne jobban megalázni valakit karácsony alkalmából, mint amit az igencsak tahó képeslapot küldő anyós tett saját menyével és fiával. Természetesen ők sem hagyták szó nélkül a kissé megmagyarázhatatlan lépést.

Az eset Amerikában történt. Az amúgy sem szép, összefirkált képeslapon az asszony, mintha valami számlát nyújtott volna be, úgy sorolta fel, hogy mi mindent fizetett ki, helyettük – írja a Bors.

MÉG A KORÁBBAN ADOTT AJÁNDÉKOK ÁRÁT IS RÉSZLETESEN TÉTELEZTE.

Az anyós üzenete szerint (amerikai dollárról átszámítva):

• 33 387 forintot érő ágyneműt kaptak tőle ajándékba korábban,

• kifizetett nekik 173 730 forintnyi számlát, amikor nem volt munkájuk,

• összesen 207 132 forintot költött ajándékokra az elmúlt egy évben,

ezért karácsonyra nem kapnak ajándékot.

A vérig sértett rokonság felháborodásában egy videón tette közzé a képeslapot, melyben elmondják, nem is vártak volna tőle ajándékot, de azt végkép nem, hogy ilyen aljas módon dörgöli majd az orruk alá a korábban felajánlott segítséget, és az önzetlennek hit ajándékok árát.

Elárulták, a számlákat azért fizette ki helyettük az anyós, mert a koronavírus miatt egy ideig mindketten elestek a keresetüktől, de azóta egyikük már talált munkát. A képeslap után úgy döntöttek, amint tudják, visszafizetik a rájuk költött összeget, és többé nem kérnek tőle segítséget, valamint ajándékot se fogadnak el.

Ugyanis, nem ez volt az első, amikor az asszony durván megalázta rokonait. Az az érzésünk lehet, hogy nem sok közös vacsorát töltenek el innentől a gonosz anyóssal. (Boon.hu)

Kapcsolódó cikkek